Bezbariérový přístup pro děti z Nízkoprahového zařízení pro děti a mládež

V Ostravě-Kunčičkách budou v roce 2018 upraveny prostory služby Nízkoprahového zařízení pro děti a mládež tak, aby dosahovaly přijatelného standardu využívání. Díky realizaci projektu financovaného Nadačním fondem RESIDOMO a finanční podpoře Moravskoslezského kraje vznikne prostor pro individuální práci s klienty, bezbariérový přístup a dobré zázemí pro pracovíky Nízkoprahového zařízení.

Residomo log. řada kraj

Rozpečeťování pokladniček pokračuje

Začali jsme další týden rozpečeťování kolednických pokladniček Tříkrálové sbírky 2017. Charita Frenštát p. R. hlásí 96 pokladniček a částku 478.455,- , nejmladší člen naší charitní rodiny Charita sv. Martina vykoledovala při své premiéře 338.937,- do 93 pokladniček, Charita Odry nalezla ve 194 pokladničkách částku 832.162,- Kč a Charita Opava opět posunula hranice výtěžkem 1.987.138,- Kč ve 337 pokladničkách. Aktuálně máme v ostravsko-opavské diecézi rozpečeťeno 84% pokladniček s výtěžkem 13.295.220,- Kč. Děkujeme.

Podporují nás:

Logo OPZ barevné