Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Díky Charitě se cítím potřebný

tak znělo motto prvního setkání dobrovolníků oblastních Charit působících v Moravskoslezském kraji a části Jesenicka, kteří pomáhají prostřednictvím Charity nejrůznějším způsobem lidem ve svém okolí. Setkání dobrovolníků Charity proběhlo v sobotu 23. září 2017 v odpoledních hodinách. Jeho cílem bylo sdílení zkušeností, rad a další povzbuzení do pomoci potřebným lidem.

Diecézní setkání dobrovolníků Charity

Jedinečné setkání dobrovolníků, kteří pomáhají v Charitách v Moravskoslezském kraji a části Jesenicka. Sdílejte naši událost na facebooku

Chcete se stát dobrovolníkem? Kontaktujte Ing. Kristinu Stoszkovou.

Místo: Dům farnosti v Ostravě-Porubě ul. Vřesinská 245/6
Termín: 23. 9. 2017, 15:00

Horizont Cup z pohledu naší dobrovolnice Alby

24. srpna 2017 se v Ostravě – Kunčičkách konala velká událost: Horizont cup, což je fotbalové utkání s různými týmy z Ostravy. Tato akce pro mne byla skvělou příležitostí, jak si hrát s dětmi, být s jejich rodinami, poznat nové lidi a strávit příjemné chvíle s pracovníky charity. Také jsem objevila nové místo v Kunčičkách, a to krásné fotbalové hřiště.

Dres a kopačky spojily fotbalové týmy i obyvatele Ostravy-Kunčiček

Komunita lidí žijící v Ostravě-Kunčičkách se opět semkla a uspořádala ve čtvrtek 24. 8. 2017 prostřednictvím Diecézní charity ostravsko-opavské fotbalový turnaj Horizont cup ve sportovním areálu TJ Ostrava Kunčičky. Turnaj, který se stal neodmyslitelnou součástí jejich veřejného života, navštívilo téměř 200 lidí.

Evropská dobrovolná služba ve Španělsku!

Nevíte co si představit pod pojmem Evropská dobrovolná služba? a jak reálně probíhá? Naše dobrovolnice pro vás sepsala zážitky z dvouměsíční návštěvy nadace Canfranc v Zaragoze.

Podporují nás:

Logo OPZ barevné