Kdo jsme?

Největší sdružení nestátních neziskových poskytovatelů sociálně zdravotních služeb v Moravskoslezském kraji.

Pomáháme i na Ukrajině a v Moldavsku.

Prostřednictvím Střediska humanitární pomoci a rozvojové spolupráce

Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Objednejte si Chytrou svačinu a podpoříte zaměstnávání znevýhodněných osob

Projekt Chytrá svačina přináší zdravé, chutné svačiny přímo k vám do práce nebo dětem do školy. Doprava v Ostravě a okolí zdarma. Registrujte se a objednávejte svačiny na www.chytrasvacina.cz

Posvátná místa v Ostravě rozezní hudba festivalu Slezská lilie

Přijďte si ve dnech 8. 6. a 10. – 11. 6. 2017 poslechnout to nejlepší ze současné hudby s poselstvím v podání americké reggae skupiny Christafari, polských MATE.O – TU, sboru Ostrava zpívá gospel ve spojení s Lenkou Dusilovou či Voxela.

Lidé bez domova se utkají ve fotbale na  Homeless Cupu Morava 2017

Již podruhé na Severní Moravě proběhne fotbalový turnaj Homeless Cup Morava pro lidi bez domova. Turnaj zahájí ve středu 26. 4. 2017 od 9:00 v ostravském Trojhalí Karolina výkopem fotbalový útočník Václav Svěrkoš. Pořádající Armáda Spásy, Charita Ostrava, Trojhalí Karolina a Sananim zvou veřejnost k divácké podpoře sportovních výkonů mužů bez přístřeší.

Charita Hrabyně bude poskytovat poštovní služby v Polance nad Odrou

Charita Hrabyně bude nově působit i v Polance nad Odrou, kde otevře 1.5. 2017 obchod s výrobky z chráněných dílen, v rámci kterého bude nabízet také poštovní služby.

Květnová Pouť Charit ostravsko-opavské diecéze

Přijďte se podívat 31. května 2017 na Pouť Charit diecéze ostravsko-opavské. Na programu bude kromě duchovní části také prezentace vybraných charit či komentovaná prohlídka kostela sv. Mikuláše v Ludgeřovicích.

Logo OPZ barevné