Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Postní almužna 2018

Postní dobu budeme v letošním roce prožívat od 14. února do 29. března. Postnička bude pro všechny lidi dobré vůle připravena na začátku postní doby v kostelech a kněz ve farnosti Vám poskytne informace o možnostech, kdy a kde o Velikonocích Vaši Postničku odevzdat.

Tříkrálová sbírka 2018 je u konce

DĚKUJEME! Všem dárcům, dobrovolníkům, koledníkům a příznivcům charitního díla patří velké poděkování. Díky štědrosti všech lidí se v celé ČR vybralo 114 083 868 Kč.

Nezapomenutelný rok s dobrovolnicí

5. 2. 2017 vstoupila nejen do DCHOO, ale i našich srdcí italská dobrovolnice Alba a právě v těchto dnech se s celou organizací loučí a vrací se do své sardinské domoviny.

Diecézní charita ostravsko - opavská  oceněna za kvalitu projektu

Diecézní charita ostravsko – opavská v říjnu 2016 pořádala mezinárodní konferenci Putren Le Jakha a tento měsíc jsme obdrželi Pečeť kvality jako zásluhu za dobře odvedenou práci.

Sečteno! Tříkrálová sbírka překonala loňský rekord. Děkujeme dárcům za štědrost!

112 260 037 korun. Tolik se letos vybralo do pokladniček Tříkrálové sbírky. Celkem 22 767 jich místní charity pod úředním dozorem rozpečetily a peníze z nich sečetly. Koledníci v přestrojení za tři krále vybírali peníze prvních čtrnáct dní v lednu. Charita Česká republika teď děkuje všem, kteří s láskou přispívají na pomoc potřebným.

Podporují nás:

Logo OPZ barevné