Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Rodinný den se Společnou cestou

V sobotu 14. července se na hřišti TJ Kunčičky setkaly místní rodiny, aby společně prožily Rodinný den. Komunitní akci připravila skupina Společná cesta ve spolupráci se spřátelenými organizacemi, mezi kterými nemohl chybět tým komunitní práce diecézní Charity.

Jak vypadá chudoba? Fotosoutěž!

Charita Ostrava a Armáda spásy a vyhlašují v rámci 13. ročníku Dnů proti chudobě v Ostravě fotosoutěž na téma: Jak vypadá chudoba? Zapojte se s námi do debaty o tom, jak dnes může vypadat chudoba, pošlete svou fotografii a vyhrajte.

3. Ukrajinský festival ve fotografiích

Nestihli jste s námi prožít 3. Ukrajinský festival? Sdílejte s námi atmosféru setkávání a poznávání ukrajinské kultury prostřednictvím fotografií.

K průzkumu Charity o mladých a chudobě vznikl cyklus fotografií Tomáše Pospěcha

Charita Česká republika se letos věnuje tématu Mladí a chudoba. Společně s Českou biskupskou konferencí a společností Median k němu připravila výzkum, který potvrdil předpoklad, že nejvíc záleží na tom, do jakých podmínek se narodíte. Jinými slovy, že chudoba je v Česku dědičná. K tématu vznikla i série fotografií Tomáše Pospěcha z nízkoprahového zařízení Fénix v Lipníku nad Bečvou. Tento typ sociálních služeb je totiž jedním z účinných nástrojů, kterým Charita v celé republice dětem a mladým lidem pomáhá.

Konference Dobrá praxe v sociálních službách zhodnotí profesní růst

Charita Česká republika, největší nestátní poskytovatel sociálních a zdravotních služeb, pořádá ve čtvrtek 7. června 2018 odbornou konferenci pro sociální pracovníky s názvem Dobrá praxe v sociálních službách. Konference se uskuteční v Paláci Charitas na Karlově náměstí v Praze 1 od 9:30 hodin.

Podporují nás:

Logo OPZ barevné