Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Diecézní pouť charit letos v Českém Těšíně

16. května 2018 se sejdou příznivci charitního díla na tradiční diecézní pouti charit. Srdečně zveme všechny lidi dobré vůle do farního kostela Nejsvětějšího srdce Ježíšova v Českém Těšíně. Připojte se k našemu společenství.

Hlasujte pro Mobilní hospic sv. Kryštofa

Projekt Charity Ostrava "Pomoc nemocným prostřednictvím služby Mobilního hospice sv. Kryštofa“ má možnost získat podporu v programu ČSOB - pomáhá regionům – jarní výzva 2018. Pomozte nám svým hlasováním =>

Velikonoční přání 2018

Diecézní charita ostravsko-opavská Vám přeje požehnané prožití velikonočních svátků.

Reflexní pásky na Ukrajinu

Podpořte bezpečnost chodců na Ukrajině. Do 31. května můžete přispět zakoupením reflexních pásků, které mohou zachránit život. Připojte se i Vy.

MDŽ: Charita má ženskou tvář a květinou ve svátek nezarmoutíš

U příležitosti Mezinárodního dne žen, svátku úcty k ženám, připomínáme, že rovnosti žen a mužů ještě nebylo dosaženo. Ženy jsou rovněž z hlediska rizika více ohroženy chudobou více, než muži. Ženy však pracují také v Charitě. Co by jim k MDŽ udělalo radost? A co by popřály ženám, s nimiž se setkávají při vykonávání své profese? O tom více v anketě.

Podporují nás:

Logo OPZ barevné