Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Jedeme dál...

I dnes pokračovalo rozpečeťování pokladniček koledování Tríkrálové sbírky, a to v Charitách Frenštát pod Radhoštěm, Frýdek-Místek, Jeseník a Ostrava. Vysypávat obsah pokladniček pod dohledem úředníků začali v Charitě Krnově a naopak dokončeno mají ve Studénce, kde ve 127 pokladničkách nalezli vykoledovaných 794 656,- Kč.  V ostravsko-opavské diecézi máme aktuálně rozpečeťeno 30% pokladniček s výnosem 5 636 116 Kč. Podrobnější výsledky k nahlédnutí zde

Všem dárcům a koledníkům děkujeme.

Rozpečeťovaní pokladniček je v plném proudu

Koledování Tříkrálové sbírky 2019 skončilo úderem včerejší půlnoci a zatímco koledníci zaslouženě odpočívají, charitní pracovníci putují s pokladničkami na obecní úřady a pilně rozpečeťují a sčítají. Další uzavřené sčítání hlásí obce Charity Bohumín, Český Těšín, Frenštát pod Radhoštěm, Frýdek-Místek, Jeseník, Kopřivnice i Ostrava. V ostravsko-opavské diecézi máme aktuálně rozpečeťeno 17% pokladniček s výnosem 3 262 716 Kč. Podrobnější výsledky k nahlédnutí zde

Všem dárcům a koledníkům děkujeme.

Tříkrálová sbírka očima koledníků

Už 12 let se zapojuji do Tříkrálové sbírky. Letos poprvé jsem se rozhodla se svými pocity a zážitky podělit. Vzhledem k tomu, že Charita Frýdek-Místek pořádá tříkrálové koledování už od jejího prvopočátku a stejně tak dlouho se jí pravidelně účastní i pracovnice a klienti z Klubu Nezbeda, mám možnost porovnávat a rekapitulovat.

Po stopách Tří králů

Že mi teče do bot? Korunu mi skoro odfouknul vítr a trošku mi mrznou nohy? Nevadí! Jdu přeci s přáním všeho dobrého do nového roku a s poselstvím naděje pro ty nejpotřebnější.

10% pokladniček rozpečetěno

K rozpečeťujícím Charitám se přidala také Studénka (55 pokladniček, 316 368 Kč) a Frýdek-Místek (20 pokladniček, 123 269 Kč). Aktuálně máme tedy v ostravsko-opavské diecézi rozpečetěno 10% pokladniček, které ukrývaly 2 164 561 Kč.

Všem dárcům a koledníkům srdečně děkujeme.