Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Ohlédnutí za aktivitami komunitního týmu

Mnoho drobných akcí tvoří celek komunitního působení v sociálně vyloučené lokalitě v Ostravě-Kunčičkách. Co všechno se podařilo uskutečnit od začátku roku a jak se daří zapojovat místní komunitu? Přečtěte si více v článku věnovaném komunitní práci.

Nízkoprahový klub Horizont se otevřel veřejnosti

To jak vypadá běžné odpoledne v nízkoprahovém klubu si vzkoušeli všichni, kdo se přišli ve středu 10. října podívat na den otevřených dveří tohoto zařízení. Navíc měli možnost si prohlédnout nově opravené prostory klubu, který letos prošel velkou rekonstrukcí.

Den otevřených dveří nízkoprahového klubu Horizont

Srdečně Vás zveme na den otevřených dveří a slavnostní požehnání nových prostor nízkoprahového zařízení pro děti a mládež Horizont, které proběhnou ve středu 10. 10. 2018 od 14 hodin na adrese Holvekova 204/44, Ostrava-Kunčičky.

Místo: Holvekova 204/44, 718 00 Ostrava-Kunčičky
Termín: 10. 10. 2018, 14:00

Den otevřených dveří nízkoprahového klubu Horizont

Srdečně Vás zveme na den otevřených dveří a slavnostní požehnání nových prostor nízkoprahového zařízení pro děti a mládež Horizont, které proběhnou ve středu 10. 10. 2018 od 14 hodin na adrese Holvekova204/44, Ostrava-Kunčičky.

Více informací zde.

Charita vyhlašuje sbírku na pomoc obětem tsunami v Indonésii

V pátek 28. září postihlo indonéský ostrov Sulawesi (Celebes) zatím nejsilnější ze série zemětřesení a to o síle 7,4 stupňů Richterovy škály. Následná vlna tsunami si vyžádala stovky lidských životů, celkový počet postižených obyvatel může dosáhnout několika set tisíc, podle některých odhadů až dva miliony. Charita Česká republika proto vyhlašuje finanční sbírku na pomoc obětem a obnovu země.

Podporují nás:

Logo OPZ barevné