Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Tříkrálová sbírka pokračuje online

Začínáme rozpečeťovat první pokladničky, které byly do 24. ledna umístněny napříč republikou v obchodech, lékárnách nebo na obecních úřadech.

Koleda, ale zdaleka nekončí, podpořit potřebné můžete ještě online do 30. dubna na webu Tříkrálové sbírky.

Přehled činnosti Střediska humanitární pomoci a rozvojové spolupráce v roce 2020

Vážení dárci, adoptivní rodiče, příznivci našeho střediska a zájemci o dění na Ukrajině a v Moldavsku, stejně jako na začátku každého roku i nyní Vám vyjadřujeme upřímné poděkování za Vámi poskytnutou podporu potřebným lidem žijícím na Ukrajině a v Moldavsku. A děkujeme také za důvěru, kterou jste nám tím prokázali.

Pokladničky nad mraky i v lékárně

Okolnosti letošní Tříkrálové sbírky jsou výzvou k větší nápaditosti.

Statické pokladničky proto mohou dárci nalézt na mimořádných místech. K mání je i Tříkrálové pivo.

Mikuláš rozdával radost dětem na Ukrajině

Dobro nezastaví ani pandemie. Počtvrté se povedlo předat Mikulášskou nadílku na Ukrajině a s ní i kousek radosti dětem, které nemají tolik štěstí a vyrůstají v oblastech poznamenaných válkou a chudobou. Díky rekordní štědrosti dárců bylo navíc možné obdarovat třikrát více dětí.

Koleda pokračuje

Malí koledníčci zůstávají doma a je jasné, že letos už do ulic osobně nevyrazí. Těšili se na klasickou koledu, kterou už pravděpodobně do 24. ledna nestihnou.

Králové se ale nevzdávají a s online požehnáním prosí o pomoc lidem v nouzi.

Poslechněte si možnosti, jak se zapojit do letošní "jiné" tříkrálovky. Shrnutí přidává Martin Hořínek v reportáži TV Noe.