Dobrovolníci se setkali v Třebovicích

Příjemné odpoledne si užili všichni, kdo pomáhají v jednotlivých charitách na území Moravskoslezského kraje a na Jesenicku. Letos již 2. Diecézní setkání dobrovolníků proběhlo 22. září v Ostravě-Třebovicích. Podívejte se na fotky ze setkání, které se neslo v duchu motta: „Bez vás to nejde!"

Úvodem přítomné přivítal ředitel Diecézní charity ostravsko-opavské Lukáš Curylo a poděkoval zejména za smysluplnou práci, kterou každý jednotlivý dobrovolník pomáhá. Jen pár minut nato se mikrofon rozezněl zpěvem skupiny Naděje, opavských talentů, kteří roztančili posluchače a rozproudili dobrou náladu v sále. Slovo si pak vzala Mgr. Helena Baránková, která se zamýšlela nad plusy i mínusy dobrovolnické práce. Po krátké přestávce a občerstvení si hosté vychutnali divadlo ze Studénky, 4. král a prostor zůstal také na sdílení dobrovolnických zkušeností. Nabitý program dovedli zdárně do cíle Pohodáři z Českého Těšína.

Prohlédněte si momenty setkání ve fotogalerii a na ty, kteří s námi nemohli být letos osobně, se těšíme
na 3. Diecézním setkání dobrovolníků 2019.

Fotogalerie

Děkujeme za spolupráci organizaci Člověk a víra a týmu, který akci profesionálně nafotil.

Celá fotogalerie je ke zhlédnutí ZDE.

Autoři fotografií níže: M. Bujnovský a DCHOO.

Třebovická orlovna hostila setkání dobrovolníků charit Malá-pozornost-pro-každého-dobrovolníka

Dobrovolníky přivítal Lukáš Curylo Setkáním provázela p. R. E. Orlíková

Otisky dobrovolníků, autor fota - M. Bujnovský, Člověk a víra Součástí-programu-bylo-také-hudební-vystoupení-skupiny-Naděje

Opavská skupina Naděje, autor fota - M. Bujnovský, Člověk a víra Tančilo se na Naději, autor fota - M. Bujnovský, Člověk a víra